White glove delivery
Wilt u kunst vervoeren? Met kostbare of unieke schilderijen wilt u geen risico nemen, u heeft deze uitgeleend aan een expositie, het kunstwerk is bestemd voor de verkoop of omdat u aan het verhuizen bent; u wilt dat deze schadevrij op locatie aankomen.

White glove delivery, ofwel dedicated leveringen zijn inclusief in- en uitpakken en verwijderen van de verpakking. Bij zeer kostbare en kwetsbare kunstobjecten zijn er klantspecifieke instructies. Wij volgen deze exacte instructies op. Zodat uw kunstwerk niets te vrezen heeft 😉

  • Dedicated transport met kastenwagen + laadklep + pompwagen + spanbanden + rijplaten
  • In-huis afleveren (door-to-floor)
  • In- en uitpakken van het kunstwwerk
  • Verpakkingsmateriaal retour (afvoer of opslag)
  • Aflevering mogelijk op exact tijdstip i.v.m. afspraak monteur voor montage.
  • Gebruik van extra benodigde hulpmiddelen zoals traploper, rijplaten of ladderlift
  • Gekwalificeerde chauffeurs.
  • Klant specifieke werkinstructies zijn mogelijk, waarbij het volgen van extra trainingen voor chauffeurs mogelijk is.

De Kunstrijder is al jaren de leverancier voor een dertigtal galeries, kunstenaars en verzamelaars. Wij vervoeren uw kunstwerk met de allergrootste precisie. Houten kisten op maat is een must voor het transport. Met onze houten kisten op komt uw schilderij, kunst en antiek veilig op de plaats van bestemming. Wij gaan uiterst zorgvuldig en voorzichtig met uw kostbare eigendommen om. Elk schilderij is uniek, en daarom is kunstvervoer maatwerk! Wij stellen onze jaren lange ervaring graag beschikbaar voor u en delen onze expertise met u.
Onze eigen (timmer)werkplaats heeft de beschikking over de modernste machines en materialen. In combinatie met onze deskundige en goed opgeleide medewerkers kunnen wij voor ieder kunstwerk en antiek meubilair een precies passende houten verpakking aanbieden.
Wij transporteren kunst en antiek binnen Nederland, maar ook wereldwijd. Over de weg, water of door de lucht.

Kunsthandelaren, antiquairs, galeries en veel particuliere kunstbezitters doen daarom een beroep op Kistenfabriek de Boer en De Boer International Cargo. Dan heeft u alles onder één dak. Een schilderijenkist en veilig transport maakt dat u geen zorgen heeft. Dat is fijn!

Productie en transport van een kunstkist met white glove delivery, is bij uitstek werk voor specialisten. Wij nemen u deze opdracht graag uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag om een vrijblijvende offerte

White glove deliveries zijn bij ons in goede handen!