U wilt een schilderij versturen?

De Kunstrijders is het zusje van de Boer International Cargo en in het bijzonder gespecialiseerd in het vervoeren van kunst. De Kunstrijders biedt aan om via zowel weg-, lucht- als zeevracht uw schilderij te versturen.

Laat uw schilderij versturen door de Kunstrijders
Is uw zending groot, zwaar of extreem lang? Wij regelen het van A naar B. Uw schilderij komt veilig aan op de plaats van bestemming. Het afhandelen van “Speciaal Transporten”. Zowel import als export, lucht- en zeevracht. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren. En naar en van iedere bestemming in de gehele wereld.

In overleg met u en dankzij een wereldwijd netwerk van agenten versturen wij uw schilderij. Deur-tot-deur aflevering als u dat wenst. Ook hier kunt u de beste service van ons verwachten tegen scherpe prijzen.

Belangrijkste kenmerken van de Kunstrijders:

  • Europese en intercontinentale service
  • Aflevering in een vooraf bepaald aantal dagen
  • Deur-tot-deur service
  • Scherpe all-inclusive prijzen
  • Spoedzending via charter- en lijnvluchten
  • Uw speciaal transport goed verpakt?

Zusterbedrijf Kistenfabriek de Boer is al ruim 105 jaar een betrouwbare partner in houten industriële verpakkingen op maat. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Alle houten verpakkingen worden geleverd volgens de ISPM 15 norm. Hierdoor is wereldwijde uitvoer mogelijk. Sinds 2007 is zij ISO-en VCA-gecertificeerd

Wilt u meer weten over hoe uw schilderij te versturen? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.