U zoekt kunsttransport?

De Kunstrijders zijn onderdeel van de Boer International Cargo en biedt aan om op zowel weg-, lucht- als zeevracht kunstransport te organiseren.

Speciaal kunstransport door de Kunstrijders
Is uw zending groot, zwaar of extreem lang? Wij regelen het van A naar B. Uw Kunstwerken komen veilig aan op de plaats van bestemming. Het afhandelen van “Speciaal Transporten”. Zowel import als export, lucht- en zeevracht. Voor bedrijven, maar ook voor particulieren. En naar en van iedere bestemming in de gehele wereld.

In overleg met u en dankzij een wereldwijd netwerk van agenten verzorgen wij uw kunstransport. Deur-tot-deur aflevering als u dat wenst. Ook hier kunt u de beste service van ons verwachten tegen scherpe prijzen.

Belangrijkste kenmerken van de Kunstrijders:

  • Europese en intercontinentale service
  • Aflevering in een vooraf bepaald aantal dagen
  • Deur-tot-deur service
  • Scherpe all-inclusive prijzen
  • Spoedzending via charter- en lijnvluchten
  • Uw speciaal transport goed verpakt?

Zusterbedrijf Kistenfabriek de Boer is al ruim 105 jaar een betrouwbare partner in houten industriële verpakkingen op maat. Een bedrijf dat met zijn tijd meegaat en service en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft. Alle houten verpakkingen worden geleverd volgens de ISPM 15 norm. Hierdoor is wereldwijde uitvoer mogelijk. Sinds 2007 is zij ISO-en VCA-gecertificeerd

Wilt u meer weten over onze kunsttransporten? Neem direct contact op of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan.