Wilt u kunst vervoeren?  Met kostbare of unieke schilderijen wilt u geen risico nemen, u heeft deze uitgeleend aan een expositie of is bestemd voor de verkoop of omdat u aan het verhuizen bent; u wilt dat deze schadevrij op locatie aankomen.

De Kunstrijder is al jaren de leverancier voor een dertigtal galeries, kunstenaars en verzamelaars voor hun houten schilderijenkisten en andere verpakkingen voor kunst. Met onze houten kisten op maat komt uw schilderij, kunst en antiek veilig op de plaats van bestemming. wij gaan uiterst zorgvuldig en voorzichtig met uw kostbare eigendommen om. Elk schilderij is uniek, en daarom is kunstvervoer maatwerk! Wij stellen onze jaren lange ervaring graag beschikbaar voor u en delen onze expertise met u.
Onze eigen (timmer)werkplaats heeft de beschikking over de modernste machines en materialen. In combinatie met onze deskundige en goed opgeleide medewerkers kunnen wij voor ieder kunstwerk en antiek meubilair een precies passende houten verpakking aanbieden.
Wij transporteren via ons zusterbedrijf De Boer International Cargo kunst en antiek binnen Nederland, maar ook wereldwijd. Over de weg, het water of door de lucht.

Kunsthandelaren, antiquairs, galeries en veel particuliere kunstbezitters doen daarom een beroep op Kistenfabriek de Boer en De Boer International Cargo. Dan heeft u alles onder één dak. Een schilderijenkist en veilig transport maakt dat u geen zorgen heeft. Dat is fijn!

Productie en transport van een kunstkist is bij uitstek werk voor specialisten. Wij nemen u deze opdracht graag uit handen. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte